Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Újabb, több mint ötmilliós támogatást kapott a Vasvári a STEM programra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 17.
ImageTöbb mint ötmillió forint támogatást kapott ismét a Vasvári Pál Gimnázium az Arconic vállalat alapítványától. Az intézmény a természettudományos, a műszaki és a mérnöki pályákat népszerűsíti különböző programok szervezésével október végéig. A támogatás átadására és a projektnyitóra az intézményben került sor.
Tovább...
 
Támogatás székesfehérvári diákoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. január 17.
ImageÜnnepélyes keretek között adták át a Tóth István – Tóth Terézia ösztöndíjakat. A támogatásban részesülő székesfehérvári általános és középiskolásokat, illetve felsőoktatásban tanulókat a Városháza Dísztermében köszöntötte dr. Cser-Palkovics András polgármester és Fűrész István, a Tóth István-Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriumának elnöke. A hetvenhat díjazott egy éven keresztül kap havi 4.000 és 12.000 forint közötti összeget tanulmányai támogatására.
Tovább...
 
Megfáztál? Lázas vagy? Használd a természet erejét a gyógyuláshoz! - 3. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 17.
ImageGyógyszer vagy gyümölcs / zöldség? Mi vonzóbb egy beteg számára, aki gyógyulni akar? Valószínűleg a természet ereje, amely vitaminokkal tölti fel testünket.
Tovább...
 
A levegőminőség is javítható a családi házak szigetelésével Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Krisztina   
2019. január 16.
Magyarországon a magas téli szállópor-koncentráció egyik fő oka az, hogy a családi ház állomány 70%-a, azaz mintegy 1,8 millió lakóépület nem, vagy nem megfelelően hőszigetelt, miközben a háztartások több mint harmada fosszilis energia felhasználásával fűt.
Tovább...
 
Női Fortélyok Kamrája Vidó Judittal Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 16.
A Női Fortélyok Kamrája egy most szerveződő női közösség, ahol a találkozók alatt lehetőség nyílik egymással tapasztalatot cserélni olyan problémákkal kapcsolatban, amelyek a hölgyeket életük során érintik. Az év első ilyen találkozóján, január 19-én, szombaton 16 órától az új év adta új lehetőségekről tart előadást Vidó Judit holisztikus életvezetési tanácsadó.
Tovább...
 
Velencei Karnevál február 23-án Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. január 16.
ImageImmár ötödik alkalommal kerül sor február 23-án, szombaton a Velencei Karneválra, a több hetes, hagyományos olaszországi programsorozat magyar "kistestvérére".
Tovább...
 
TOVÁBBI REKORDOT DÖNTÖTT AZ EDUCATIO KIÁLLÍTÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2019. január 16.
ImageA 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra idén több mint 53 ezer látogató érkezett, akik a helyszínen közel 50 hazai intézménnyel kapcsolatban érdeklődhettek jelenlegi hallgatóktól és tanároktól. A Hungexpo 20 000 négyzetméteres területén csaknem 200 kiállító várta a középiskolásokat, a legkülönbözőbb továbbtanuláshoz és -képzéshez kapcsolódó információkkal.
Tovább...
 
Digitális felnőttképzés a szakemberhiány megoldására Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 16.
ImageFelnőttképzési tanfolyam indult az Alba Innovár Digitális Élményközpontban: az intelligens gyártási technológiák kezelését, menedzselését tanuló 20 résztvevő az Arconic Európai Keréktermék Kft. gyártósori dolgozója.
Tovább...
 
Több iskolában folytatódnak a suliváró programok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 16.
ImageJanuárban és februárban több székesfehérvári általános iskolában folytatódnak a leendő elsősöknek szóló suliváró programok, illetve a szülőknek szóló tájékoztatók. Ezen a héten az István Király, a Németh László és a Bory Jenő Általános Iskolába, míg február 4-én és 18-án a Talentum református iskolába várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Briddzseljen Ön is! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. január 15.
Bridzs tanfolyamot indít kezdőknek január végén a Fehérvári Bridzs Klub. A kártyajáték népszerűsítése, a klub tagságának bővítése és fiatalítása érdekében a tanfolyam mellett minden hónap első szerdáján nyílt napot rendeznek a Rozetta étteremben 18.00 órai kezdettel. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Kétnyelvű könyv jelenik meg Szent Vendel kultuszáról Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 15.
Kétnyelvű könyvet mutatnak be szerdán az Országzászló téren: Lukács László néprajzkutató az állattartók, pásztorok védőszentjének kultuszát kutatta Németországban és Magyarországon. A Szent Vendel főpásztor, barmok patrónusa... című kiadványt dr. Medgyesy S. Norbert művelődéstörténész méltatja.
Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9461 - 9471 / 20385